5 x: Zo krijg je een 'JA' op jouw voorstel

Ik deel met jou mijn eigen succesformule voor een
winstgevend bedrijf dat vrijheid geeft op alle fronten

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt ook een opname.

Je gegevens

Datum en tijd

​​​​​​​​​​​​Aanmelding bevestigen
In deze online masterclass leer je:

  • Welke exacte strategieën je kan gaan inzetten als je momenteel op een te lage omzet blijft steken, als de groei van je bedrijf niet zo snel gaat als verwacht, en je wil dit veranderen en gaan versnellen. 

  • De letterlijke stappen waarmee mijn klanten hun omzet hebben kunnen verdriedubbelen (en nee, het antwoord is niet SEO, Facebook ads of dagelijks stories maken op Instagram :) ).

  • Wat je kan veranderen in je communicatie (bijvoorbeeld op je website of op je social media) waardoor jouw websitebezoekers of volgers ook daadwerkelijk klant willen worden.

  • De simpele (maar wel authentieke) salesmethodes vanuit consumentenpsychologie waarmee je er voor zorgt dat 90% van de mensen JA zullen zeggen op jouw aanbod. Je leert hoe je het bezwaar 'je bent te duur' of 'ik kan het nu niet betalen' kan wegnemen bij jouw klant.

  • De methode waarmee mijn klanten lanceringen kunnen draaien van €20k, €30k en zelfs €50k. En hoe je hier een plan voor schrijft dat ook écht werkt.

  • Waar je je als startende of groeiende ondernemer NIET op moet focussen en waar dan WEL op

  • Hoe je er voor zorgt dat klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent​​​​​​​

In deze masterclass deel ik mijn complete strategie.

De strategie waarmee ik in mijn eerste jaar als ondernemer voor €100k aan programma's en cursussen verkocht, en waarmee ik in het tweede jaar doorgroeide naar ruim €200k.
 

Éen ding kan ik je alvast verklappen: dit is iets wat jij ook kan. 

Sterker nog, het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. 

Toen ik startte met ondernemen verklaarden veel mensen mij voor gek. "Dat is veel te hard werken!"  en "de eerste jaren ga je niets verdienen!"

Ik besloot dat niet te geloven en ging mijn droom achterna. Ik zag namelijk dat het ook anders kon. Ik startte mijn bedrijf en ontdekte welke stappen echt het verschil maken. Zo ontwikkelde ik mijn eigen succesformule voor een winstgevend bedrijf dat vrijheid geeft op alle fronten. 

Dit zei Fleur Eline over de masterclass:

"Ik vond dit echt een super masterclass. Als ik ooit bij iemand een programma zou volgen, is het bij jou, Merel. Ik had er toen geen ruimte voor maar heb je onthouden, omdat de masterclass alleen al zo veel deed. Dank ❤️"


Ik ben niet van de masterclasses die alleen maar verkapte salespraatjes zijn. Je ontvangt hier dus echt een serieuze masterclass vol met informatie en tips waar je ook praktisch wat mee kan.

​​​​​​​Dit is één van de meest waardevolle masterclasses die ik ooit heb samengesteld, ik geef echt mijn beste strategieën weg. Het is informatie die ik normaal gesproken alleen deel met de klanten in mijn programma's maar die ik nu tijdelijk ook gratis beschikbaar stel. 

Zorg er dus voor dat je er echt live bij bent, want dan zal je zien dat je er het meeste uithaalt. 

Ik ben Merel Brouwer, ik heb al 100+ ondernemers geholpen om een succesvol bedrijf te bouwen. 

Mijn eigen ondernemersreis begon nadat ik 10 jaar in commerciële management functies had gewerkt bij grote multinationals.

Toen ik begon met ondernemen paste ik de succesformule toe die ik geleerd had in mijn leidinggevende functies in het bedrijfsleven.

Dat bleek ook hier te werken. In minder dan 3 maanden wist ik mijn bedrijf zó winstgevend te maken dat ik er volledig van kon leven. 

In mijn eerste 12 maanden als ondernemer verkocht ik vervolgens voor ruim €100k aan programma's, cursussen en trajecten. En in het tweede jaar wist ik dat ruimschoots te verdubbelen.

Ondertussen heb ik al tientallen ondernemers mogen helpen met het opschalen van hun bedrijf naar omzetten van €20k per maand (of meer) en lanceringen van €30k, €40k, €50k.
En dat op een productieve manier. Dus zonder jezelf volledig over de kop te werken en 80 uur per week bezig te zijn met Instagram stories. 

Om mij heen zag ik dat dit absoluut niet vanzelfsprekend was. Veel ondernemers zijn jarenlang aan het ploeteren. Ervaren financiële onzekerheid ondanks dat ze enorm hard werken. 

Dit vind ik enorm zonde om te zien. En zo is de missie van De Productieve Ondernemer geboren: het helpen van ondernemers bij het verhogen van hun omzet, zonder in te leveren op tijd en energie. 

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass 
(het kost je slechts 1,5 uur van je tijd) en krijg praktische tips over hoe je een winstgevend bedrijf bouwt dat jou vrijheid en rust geeft.

Let op: zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat je ook vragen kan stellen en de meeste tips en tricks kan ontvangen.